Se mer på Instagram: @kreaforma

Om kreaforma

Jag som driver kreaforma heter Emily och bor med min familj på Hammarö i Värmland. Kreaforma kom till när jag började producera fler smycken av blommor än jag själv kunde bära, och insåg att andra gillade vad jag gjorde - och också ville ha. På Instagram tog kontot @kreaforma fart under sommaren 2020 och snart kände jag behov av en butik med mina skapelser samlade, istället för att administrera allt via inlägg på Instagram. Det var så kreaforma.se föddes.

Men här inne får inte bara blomstersmycken plats, utan annat som också faller under det jag älskar och kreaforma står för; kreativitet, skaparglädje, färg och form. Jag ÄLSKAR att skapa! Att få tillverka något med händerna är fantastiskt! När jag inte odlar blommor eller gör smycken så stickar jag helst, ibland finns tid över till polymerlera och akvarell också, och det finns så mycket mer i min skaparhjärna som vill ut. Därför kanske produkterna här kommer skifta vitt och brett i typ och form - precis som det ska vara. Kreativitet är till för att växa och blomstra åt alla spretiga håll - inte bromsas! Gemensamt för allt som produceras hos mig är att det ska ha hög kvalitet och vara noggrant utformat med hjärta och själ. Jag skapar av lust, och tar därför helst inte beställningar på specifika produkter. Men berätta gärna vad ni gillar, så kanske lusten faller på att göra mer av just det.. ;)

Dock så varierar utbudet också beroende av tid - som arbetade småbarnsmor är ju tid den välkända bristvaran, och den här hörnan av livet får bara plats på de där ynka timmarna av fritid som ska samsas med så mycket annat. Ibland kommer det kanske därför också eka tomt här inne - men det är också som det ska. För det betyder att övriga livet också får, och tar, plats. Och det är ju bra! 


Välkommen hit! 

/Emily